• header subpagina's

Groepslessen

Binnen het abonnement bieden wij onderstaande groepslessen volgens een vast rooster aan.

 

Pump Upper Body - Een krachtige ‘workout’ met het accent op het bovenlichaam. De les is gericht op spierversteviging, afslanken en behoud van de spiermassa. De oefeningen, met losse gewichten, worden in snel tempo afgewisseld. (duurt 30 minuten)

BBB - Een conditionele training gericht op de bekende 3 B’s Benen Billen en Buik. De les bevat spierversterkende oefeningen en verschillende vormen van circuit -, step - en aerobicstraining. (duurt 30 minuten)

Cardio Step - Een cardiotraining met eenvoudige pasjes op de step en geldt in eerste instantie als afsluiting van de BBB les maar je kunt ook instappen na de BBB les. (duurt 30 minuten)

Power Circuit - Een intensieve ‘total body workout’. Alle spiergroepen worden getraind met behulp van gewichten en diverse attributen. Oefeningen worden in een versneld tempo afgewisseld. Power Circuit verstevigd de spieren en stimuleert het behoud van de spiermassa. (duurt 30 minuten)

Pump - Een intensieve ‘total body workout’ om het kracht- en uithoudingsvermogen in de grote spiergroepen te verbeteren. De training bestaat uit veel herhalingen en wordt uitgevoerd met een halterstang en lichte gewichten. Boven- en onderlichaam wisselen elkaar af. (duurt 55 minuten)

Insane Bootcamp - Een les waarin de grenzen van je conditie en kracht worden opgezocht. Alle soorten bewegingen en attributen kunnen worden gebruikt om deelnemers conditioneel, mentaal en op kracht te ‘drillen’. Denk hierbij aan springen, burpees, sit-ups, push-ups, kniebuigingen, gewichten tillen. (duurt 55 minuten)

Yoga - Deze les zorgt voor een betere mobiliteit, meer flexibiliteit en technieken voor de ultieme ontspanning. Yoga is heerlijk! We doen spierversterkende oefeningen en werken aan concentratie, ademhaling, balans en flexibiliteit. (duurt 55 minuten)

Fit Flex - Een training voor het op peil houden van je lichaamsconditie. In een rustig tempo werken we met behulp van verschillende attributen en gewichtjes aan je spierkracht, balans en conditie. (duurt 55 minuten)

Fit Circle - Een training met gebruik van de fitness apparaten die in circuit in de fitness staan opgesteld. Onder begeleiding van de instructeur worden balans- en krachtoefeningen steeds afgewisseld. De Fit Circles zijn voor iedereen toegankelijk, ongeacht je leeftijd, mobiliteit of conditie. Iedereen traint op zijn eigen niveau. De oefeningen van de Fit Circle worden wekelijks gewisseld waardoor, bij regelmatige training, het lichaam op verschillende manieren belast wordt, dit zorgt voor een goede balans tussen spieropbouw en -beheersing. (duurt 45 minuten)

Nieuws

  • De Vitaliteitsweken bij Fitnessclub Gooimeer

    De Vitaliteitsweken bij Fitnessclub Gooimeer.

    Lees meer
  • Ervaar Fitnessclub Gooimeer nu met de Gratis Dagpas

    Fitnesslub Gooimeer in Naarden-Bussum helpt jou die 1e stap zetten. Daar...

    Lees meer
Meer nieuws