• header subpagina's

Bootcamp & Running

Bootcamp

Bootcampen bij Fitnessclub Gooimeer betekent lekker intensief trainen in de natuur. Tijdens de training wisselen we voortdurend tussen fitness en cardio (intervaltraining), waardoor je al in een heel korte periode je grenzen flink verlegt. Door dit in de buitenlucht te doen is het effect nog groter dan dat je binnen gaat sporten. Bootcamp werkt aan conditie, kracht, souplesse en explosiviteit. En dat met je eigen lichaam als belangrijkste tool.

Running

Onder begeleiding met een groep hardlopen. Onze trainer werkt aan duurvermogen, snelheid en kracht en helpt je graag jouw running doel te bereiken. Wil je een snelle 10 kilometer kunnen lopen, een halve marathon of zelfs een hele, onze trainers staan voor je klaar. Natuurlijk ben je ook van harte welkom als hardlopen helemaal nieuw voor je is.

Vanuit onze club kunnen we alle kanten op, van een rondje Vesting tot Muiderberg en alles daartussenin. Wie lekker en zoveel mogelijk blessurevrij wil lopen, doet er goed aan om krachttraining te doen. Dat doen we elke maand samen in de fitness. En heb je behoefte aan meer dan kun je meedoen aan speciaal ontwikkelde trainingen voor lopers.

 

Informatie aanvragen

Nieuws

  • De Vitaliteitsweken bij Fitnessclub Gooimeer

    De Vitaliteitsweken bij Fitnessclub Gooimeer.

    Lees meer
  • Ervaar Fitnessclub Gooimeer nu met de Gratis Dagpas

    Fitnesslub Gooimeer in Naarden-Bussum helpt jou die 1e stap zetten. Daar...

    Lees meer
Meer nieuws