• fc3

Fit Circle

De FIT CIRCLE is voor iedereen toegankelijk, ongeacht leeftijd, mobiliteit of conditie. Het is een leuke en effectieve training van 45 minuten met maximaal 12 personen. Waarbij je onder begeleiding, op je eigen niveau, je spieren traint en je conditie verbeterd. De oefeningen doe je in een cirkel van 6 cardio- en 10 krachttoestellen. Je wisselt 10 minuten cardio af met 10 minuten op 5 krachttoestellen. Deze routine herhaal je op de ander toestellen. De instructeur motiveert en corrigeert je waar nodig. Deze training verhoogt je rustwisseling en verbeterd je uithoudingsvermogen.

Maak kennis met een Gratis Dagpas!

Ervaar de Fit Circle zelf! Vraag jouw Gratis Dagpas aan door onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking (vanaf 16 jaar).

 

Fitnessclub Gooimeer in Naarden is dé plek voor Effectief Afslanken, groepsfitness en de Fit Circle. Bij Fitnessclub Gooimeer ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Bij Gooimeer geldt: Niet goed? Geld terug! Maak nu kennis met een Gratis Dagpas.

Nieuws

  • Begin je jaar goed!

    Start 2018 goed met de Goede Voornemens Weken van Fitnessclub Gooimeer!

    Lees meer
  • Ervaar Fitnessclub Gooimeer nu met de Gratis Dagpas

    Fitnesslub Gooimeer in Naarden-Bussum helpt jou die 1e stap zetten. Daar...

    Lees meer
Meer nieuws