• header subpagina's

Effectief Sterker en Strakker worden?

Small Group Trainingen in de Fitnesszaal

Wij geloven niet in hypes en weten dat je gewoon de juiste dingen moet doen die bij jou en je lichaam passen. We bieden graag opties maar richten ons in alle trainingsprogramma’s vooral op spierbehoud en krachtopbouw in combinatie met balans en mobiliteit. En onze trainers letten steeds op een aandachtige en juiste uitvoering van jouw bewegingen. Want hoe meer focus hoe beter de resultaten.

Onze zaal biedt ruimte voor de klassieke krachttraining, ijzer… dumbells, barbells, bankjes, squatracks en ga zo maar door. Daarnaast hebben we een zeer ruim assortiment aan professionele cardio apparatuur met voldoende fietsen, roeimachines, loopbanden en verschillende soorten crosstrainers.Vrij trainen kan de hele dag van 7u tot 22u.

Maar we brengen graag verdieping aan en daarom bieden we ook in de zaal verschillende Fit Circle - Small Group Trainingen aan waarbij er in groepen van tot wel 12 mensen heel effectief getraind wordt.

Stel niet uit, start met de Gratis Dagpas Fitness

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking (vanaf 16 jaar).


 

Nieuws

  • De Vitaliteitsweken bij Fitnessclub Gooimeer

    De Vitaliteitsweken bij Fitnessclub Gooimeer.

    Lees meer
  • Ervaar Fitnessclub Gooimeer nu met de Gratis Dagpas

    Fitnesslub Gooimeer in Naarden-Bussum helpt jou die 1e stap zetten. Daar...

    Lees meer
Meer nieuws